صفحه نخست

ايميل ما

آرشیو مطالب

لينك آر اس اس

عناوین مطالب وبلاگ

پروفایل مدیر وبلاگ

تور کربلا

تور کربلا نوروز

:: صفحه نخست
::
ايميل ما
::
آرشیو مطالب
::
پروفایل مدیر وبلاگ
::
لينك آر اس اس
::
تور کربلا نوروز
::
عناوین مطالب وبلاگ
::

::تور کربلا
::فضائل زیارت امام حسین (ع) و زیارت کربلا
::درباره واقعه کربلا
::اماکن متبرکه عراق
::اطلاعات زائر
::هتل های کربلا
::هتل های نجف اشرف
::هتل های کاظمین


تمام لينکها تماس با ما


نويسندگان :
:: رامش
:: رضا والی نژاد

آمار بازديد :




زیارت قبرستان وادی السلام در تور کربلا

امیدواریم اگر شما هم با تورهای کربلا به سفر زیارتی مشرف شدید حتما از وادی السلام هم دیدن کنید . که یکی از دیدنی های معنوی کربلا می باشد.

زیارت قبرستان وادی السلام

وادی السلام یکی از مکان های مقدس نجف است که در آن هزاران نفر به خاک سپرده شده اند از جمله قبر تعدادی از پیامبران و بسیاری از سادات،صالحان و بزرگان دین نیز در آن است.این قبرستان قدیمی و تاریخی نجف اشرف در شمال شرقی شهر واقع است و بیست کیلومتر مربع مساحت دارد. قدمت آن به بیش از هزار سال می رسد و بسیاری از قبرهای آن دارای بقعه و گنبد است.
وادی السلام یک قبرستان اسلامی واقع در شهر نجف محل دفن بیش از 5 میلیون نفر از ساکنین نجف اشرف در عراق است که هنوز هم گنجایش بالایی برای پذیرفتن داراست. مساحت این قبرستان 1485 هکتار است
قبرستان  وادی السلام  که در شمال شهر نجف و حرم مطهر امیر المومنین(ع ) قرار گرفته مرقد پیامبران حضرت "هود "(ع) ،حضرت "صالح " (ع) مقام امام زمان (عج ) و آرامگاه شخصیت های بزرگ شیعه را در خود جای داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری ، تاریخ پیدایش این قبرستان به پیش از زمان بوجود آمدن شهر نجف بر می گردد و پیشینه و فضائلش فراتر از  حد است.
بنابه فرمایشات امیر المومنین و امام صادق (ع ) در این سرزمین ارواح مومنین دسته دسته با یکدیگر صحبت می کنند و هر مومنی در هر جایی از زمین بمیرد خداوند روحش را به وادی السلام می برد.
در این قبرستان ساختمانی کوچک باگنبدی متمایز از دیگر بناهای قبرستان ضریح کوچکی را در خود جای داده است که داخل آن قبور مطهر حضرت هود (ع) و حضرت صالح (ع ) قرار دارد.
حضرت هود در میان قوم عادمبعوث  به رسالت شد و حضرت صالح نیز یکی دیگر از انبیاء الهی است که در میان قوم ثمود در سرزمین وادی القری (میان مدینه و شام ) زندگی می کرده است.
در قبرستان وادی السلام مکانی است یا حیاطی کوچک که در گوشه آن دو شبستان به نامهای مقام امام زمان (عج ) و مقام امام صادق در کنار هم قراردارند .
گفته شده است که بعضی از بزرگان در دوران غیبت کبری در این مکان مقدس به خدمت امام زمان (عج)  شرفیاب شده انداز آن جمله استاد العرفا "سید علی قاضی طباطبایی " است که هم اکنون مرقد منورش زیارتگاه خاص و عام در وادی السلام است.
نجفیان جنازه های خود را در قسمت های جدید این قبرستان که در سمت راست وادی السلام واقع شده به خاک  می سپارند که از جمله مدفون شدگان در این قبرستان شهید "محمد باقر حکیم "است که محل دفنش با مقبره ای مشخص است.
 این قبرستان شاید تنها قبرستانی باشد که حدود 1400 سال است مرده ها در آن مدفون می گردند. در طول جنگ آمریکا با عراق در سال 2003 از این مکان بعنوان پناهگاه سربازان استفاده می شده است.




:: موضوعات مرتبط: تور کربلا، ،
:: برچسب‌ها: تور کربلا, قبرستان وادی السلام, شهید محمد باقر حکیم, نجف, پیامبران, حرم مطهر امیرالمومنین علیه السلام, حضرت هود, حضرت صالح, سید علی قاضی, ,

نوشته شده توسط رامش در چهار شنبه 16 دی 1394


تور کربلا : درباره حرم امام حسین ع

درباره حرم امام حسین ع

حرم امام حسین ع حرمی که عشاق حسینی آرزوی زیارتش را دارند حرمی که بیعت گاهی برای مومنین و مومنان دین مبین اسلام هستند ، در این حرم شریف ، امام حسین ع ، به همراه پسرش علی اکبر در پایین پا و علی اصغر بر سینه در ضریح دفن اند. همچنین بیشتر شهدای کربلا کمی آن‌سوتر در حرم به خاک سپرده شده‌اند. در شمال شرقی حرم امام حسین ع ، حرم عباس بن علی قرار دارد. مابین دو حرم را بین الحرمین می‌گویند.

امیدواریم تور کربلا ی ما شما را به فیض زیارت برساند.

حرم امام حسین ع   در میانه کربلا، شهری در هشتاد کیلومتری نجف و صد کیلومتری بغداد است. موقعیت جغرافیایی این شهر ۳۲ درجه و ۴۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۳ درجه و ۵۰ دقیقه طول شرقی است.

تاریخچه حرم امام حسین ع
پس از کشته شدن امام حسین ع و اصحاب وی در سرزمین کربلا، قبیله بنی‌اسد جسد او و اصحابش را دفن کردند. بنی‌اسد برای قبر امام حسین ع نشانه‌ای در نظر گرفتند و درخت سدره‌ای را علامت آن ساختند. در زمان بنی‌امیه شیعیان به زیارت قبر وی می‌آمدند و قبر مشخص بود.
امیدواریم تور کربلا ی ما شما را به فیض زیارت برساند.


بناهای پیشین حرم امام حسین ع
نخستین ساخت بنای آرامگاه امام حسین ع را به مختار بن ابی‌عبیده ثقفی، (پس از قیامش) و بعضی به بنی اسد نسبت می‌دهند که مصالح آن از گچ و آجر بوده و در نزدیکی آن مسجدی بوده‌است که این آرامگاه در عهد بنی عباس بدستور هارون الرشید ویران شد و خانه‌های شیعیان همجوار آن خراب گشته و قبر را شخم زدند و درخت سدره‌ای که بنی‌اسد جهت علامت قبر کاشته‌بودند را بریدند. پس از آن در زمان مامون که برای راضی کردن شیعیان خراسان، تصمیم گرفت خلافت را به علی بن موسی واگذارد، شیعیان فرصت یافتند بر روی قبر امام حسین ع آرامگاهی بنا کنند که بنای این آرامگاه هم در سال ۲۳۲ قمری به دستور متوکل عباسی همراه با خانه‌های اطراف آن ویران شد و زمین آن شخم زده‌شد و در آن کشت صورت گرفت. همانگونه که حمدالله مستوفی آورده‌است:

«آن‌را مشهدی حائری خوانند جهت آن‌که به عهد متوکلِ خلیفه آب در او بستند تا خراب شود، آب حیرت آورد و زمین گور خشک ماند».

متوکل به دست فرزندش منتصر، در سال ۲۴۷ قمری به قتل رسید. منتصر نیز همانند مامون، برخلاف پدرش، به شیعیان امنیت و رفاه داد و باز آرامگاه امام حسین ع ی را بنا نمود و در کنار آن گل‌دستهٔ بلندی بنا نهاد. حدود ۲۸۰ ق داعی‌الصغیر فرمانروای طبرستان و از نوادگان زید بن علی بن امام حسین ع به بازسازی و گسترش آن پرداخت.

ثبت نام تورهای کربلا از تهران

تور کربلا : درباره حرم امام حسین ع

بنای کنونی حرم امام حسین ع
آخرین بازسازی ساختمان حرم امام حسین ع در سال ۳۷۱ قمری توسط عضدالدوله دیلمی از آل بویه به سرانجام رسید. وی دستور ساخت همه عتبات را صادر کرد. بنای حرم امام حسین ع در سال ۳۶۷ قمری شروع شد و در سال ۳۷۱ قمری به پایان رسید. این آرامگاه دارای گنبدی بر بالای قبر امام حسین ع است. ساختمان اصلی آن همچنان باقی‌مانده و در آتش‌سوزی سال ۴۰۷ قمری براثر افتادن شمع، تنها تزیینات داخلی آن از بین رفت ولی چون در ساختمان اصلی آرامگاه و ستون‌ها چوب بکار نرفته بود، برپا ماند. در حقیقت بنای اصلی آرامگاه امام حسین ع از آثار معماری آل بویه می‌باشد که بعدها از تعرض مغولان نیز در امان ماند.

کربلا را با انواع تورهای زیارتی ما به راحتی زیارت کنید.


تعمیرات حرم امام حسین ع تاکنون

حرم امام حسین ع در سال ۱۳۱۰ یا ۱۳۱۱ خورشیدی
پس از آن تا به امروز در آرامگاه امام حسین ع تعمیرات و تزیینات زیادی صورت گرفته‌است. پس از سقوط ایلخانیان، در دولت جلایریان (ایلکانیان) و به دست آن‌ها تعمیراتی آغاز شد که تا سال ۷۸۶ قمری آنرا ادامه دادند و ایوان طلا را بنا نمودند. پادشاهان صفویه ضمن انجام تعمیرات و نصب تزئینات متعدد از جمله صندوق و ضریح فولادی، آرامگاه را نیز توسعه دادند. بعضی تعمیرات و ساخت یک کاروانسرا در کنار حرم توسط عثمانی‌ها نیز تا سال ۱۱۲۹ ادامه یافت. سپس نادر شاه در سال ۱۱۳۵ قمری نیز دست به تعمیراتی وسیع و نصب تزئیناتی در حرم زد.

در دوره قاجار، روابطی بهتر از صفویه با عثمانیان داشتند. آغا محمد خان قاجار، نخستین شاه این دودمان، در سال ۱۲۰۵ دستور نوسازی گنبد و تذهیب و تزیین آن را با پوشش طلا صادر کرد. در ۱۸ ذیحجه سال ۱۲۱۶ قمری سعود بن عبدالعزیز وهابی در رأس لشکری بزرگ به کربلا حمله کرد و کشتار بی‌رحمانه‌ای به راه انداخت و آرامگاه امام حسین ع ی را ویران و اموال آن را غارت کرده، تمام قندیل‌های طلا و نقرهٔ صفویه و فرش‌های گران‌قیمت را به تاراج برد.

پس از آن فتحعلی شاه قاجار دستور تعمیر خرابی‌های وهابیان داد و ضریح تازه‌ای در سال ۱۲۱۸ قمری برای حرم نصب گردید. همسر فتحعلی شاه ایوان مقابل قبر و مناره‌های حرم امام حسین ع ی را طلاکاری کرد. گنبد و صحن در دوره محمد شاه تجدید بنا شد. در سال ۱۲۷۳ قمری ناصرالدین شاه تعمیراتی در حرم انجام داد و برای سومین بار در دوره قاجاریه گنبد آستانه تجدید طلاکاری شد. تعمیرات حرم در دوره قاجار همچنان ادامه داشت.

در تمام نقاط حرم امام حسین ع ی –بسان دیگر مراکز زیارتی عراق– نام سلاطین صفوی، قاجار، امیران این دو سلسله بر روی کتیبه‌ها دیده می‌شد که همگی آنها در دوره صدام نابود گردید، تا آثار ایرانی در عتبات به طور کامل محو شود. امروزه این نام‌ها تنها در کتاب‌ها، برخی تصاویر و به‌احتمال اسنادی که در آرشیوهای عثمانی برجای مانده، قابل رؤیت است.

به نظر می‌رسد از آخرین تعمیرات اساسی حرم، تعمیر ایوان طلا و نصب ستون‌های مرمر بجای ستون‌های چوبی برای آن بوسیله یکی از تجار و معدن‌داران ایرانی (حاج قنبر رحیمی) در سال ۱۳۸۹ قمری (۱۳۴۸ خورشیدی) می‌باشد.

ضریح جدید حرم امام حسین ع
ضریح جدید امام حسین ع ی که در آن حدود ۱۱۸ کیلوگرم طلا به همراه نقره و چوب درخت ساج بکار گرفته شده در ایران (شهر قم) ساخته شد و پس از عبور از شهرهای مسیر از مرز مهران به عراق منتقل و در حرم نصب گردید و در ۱۵ اسفند ۱۳۹۱ (۲۲ ربیع‌الثانی) از آن رونمایی گردید. این ضریح از نظر شکل هندسی مانند ضریح قدیم ولی از نظر ارتفاع کمی بلندتر و مساحت آن حدود ۳۴ متر مربع و تعداد پنجره‌های آن ۲۰ باب است.[۳] در ساخت ضریح جدید شش‌گوشه امام حسین ع ی یک‌صد و هیجده کیلو طلا و چهار هزار کیلو نقره ۲ تن مس و هزار و سیصد کیلو برنج، ۵تن چوب ساج جنگلی از برمه به‌کار رفته است. وزن ضریح ۱۲ هزار کیلو است. ضریح‌های قبلی نیز توسط هنرمندان ایرانی ساخته شده و در دوران صفویه و قاجار اماکن مقدس در عراق توسط پادشاهان مختلف ساخته و مرتب تعمیر و تکمیل شده است.[تور کربلا با ما]

وضعیت کنونی حرم امام حسین ع
حرم امام حسین ع در کربلا
حرم امام حسین ع ی که یکی از شاهکارهای معماری دوره آل بویه است، در قلب شهر کربلا واقع و دارای ده در ورودی به داخل صحن شامل: دو در قسمت جنوبی (درب القبله و درب الرحمه) سه در قسمت غربی (درب زینبیه و درب راس الامام حسین ع و درب السلطانیه) دو در قسمت شمالی (درب السدره و درب الاسلام) سه در قسمت شرق صحن (درب الکرامه و درب الشهدا و درب قاضی‌الحاجات) می‌باشد. همچنین دارای ۶۵ حجره‌است که در مقابل هر یک از حجره‌ها یک ایوان قرار دارد. یک مسجد بزرگ هم در قسمت شرقی صحن بین درب قاضی‌الحاجات و درب الشهدا و درب الکرامه و در قسمت جنوب صحن تکیه یا خانقاه بکتاشیه احداث شده‌است.

در صحن امام حسین ع ی، چندین محل جهت انبار فرش‌های حرم و دیگر وسائل آن و در قسمت جنوب شرقی صحن قبر میرزای دوم شیرازی و در قسمت شمال غرب، قبر شیخ عبدالامام حسین ع (شیخ العراقین) از مشایخ اجازات و وصی امیرکبیر و در اطرف صحن، جمعی کثیر از علمای امامیه و سلاطین شیعه مدفونند. خود صحن از دو طبقه تشکیل شده‌است که تمامی دیوارهای آن با کاشی مزین است و هیات شکوهمندی دارد. در وسط صحن، آستانه‌ای قرار دارد که از چهار طرف آن درهای متعددی جهت ورود به رواق‌ها دارد، ولی در اصلی و بزرگ آن در جنوبی حرم است.

در مقابل در حرم ایوان بزرگی واقع است که به ایوان طلا شهرت دارد و دو طرف ایوان چهار کفش‌کن است. دو طرف ایوان دو مناره بلند از طلا است. ایوان دارای سه در ورودی است که به رواق جنوبی حرم منتهی می‌گردد، در وسط از آن دو در دیگر بزرگ تر می‌باشد و از طلا بوده که در اصفهان ساخته شده‌است. رواق جنوبی حرم را رواق حبیب بن مظاهر اسدی می‌نامند. چون قبر حبیب، شهید کربلا درآن واقع است و بنی اسد او را در مقبره دسته جمعی شهدای کربلا دفن نکرده، قبر جداگانه‌ای برای وی ساختند زیرا از بزرگان قبیله بنی اسد بود.

در داخل حرم صندوق‌های گرانبهایی بر روی قبر قرار دارد که برروی آن ضریح نقره نصب است و بالای ضریح اشعاری با طلا ثبت است. کف و دیوارهای حرم و رواق‌ها تا حدود دو متر از بهترین سنگ مرمر ایران است. حرم و رواق‌ها را با کاشیکاری آیات قرانی زینت داده‌اند. تمامی سقف‌های حرم و رواق‌ها به دست هنرمندان ایرانی آینه کاری شده‌است. در قسمت شرقی قبر امام حسین ع ، قبر دسته جمعی شهدای عاشورا واقع است و قبر حضرت علی اکبر جداگانه در ضریح امام حسین ع می‌باشد.

از قبور علمای بزرگ امامیه، در رواق جنوبی قبر میرزا مهدی شهرستانی و در رواق شرقی قبر آقا باقر بهبهانی (که بر روی آن صندوق نفیسی نصب است) و مقبره صدر اعظم میرزا محمدتقی خان امیرکبیر و در رواق شمالی حرم، قبر جمعی از سلاطین قاجاریه از جمله احمد شاه و قبر سید ابراهیم مجاب که دارای ضریح خاصی است و در رواق غربی جنب پنجره بالاسر سیدالشهداء قبر ملا محمدصادق برغانی و برادر وی ملا علی برغانی قرار دارد، در منتهی‌الیه رواق جنوبی محلی است که به قتل‌گاه معروف است و این اثر از قدیم باقی است، اینجا محلی است که ابی عبدالله الامام حسین ع از اسب خویش بر زمین افتاد و در این مکان بود که شمر سر او را از بدنش جدا کرد.




:: موضوعات مرتبط: تور کربلا، ،
:: برچسب‌ها: امام حسین, حرم امام حسین, انواع تورهای زیارتی,

نوشته شده توسط رامش در چهار شنبه 16 دی 1394


قسمت های مختلف بارگاه امام حسین ع در تور کربلا

ان شاءالله قسمتتان شود با تور کربلا خودمان به زیارت امام حسین ع نائل شوید. وقتی که به کربلا می روید در مدفن پسر پیامبر اکرم ص با بخش ها و تقسیمات مختلفی روبرو می شوید . که در این مطلب از تور زیارتی کربلا قصد داریم آنها را برای شما لیست کنیم :

قسمت های مختلف بارگاه امام حسین ع در تور کربلا

قسمت های مختلف بارگاه ملکوتی امام حسین ع در کربلا


ضریح امام حسین ع ، علی اکبر و علی‌اصغر (ضریح اصلی)، همراه ضریح بیشتر شهدای کربلا (ضریح پشتی)

آرامگاه‌ها :


آرامگاه امام حسین ع ، علی اکبر و علی‌اصغر
آرامگاه بیشتر کشته‌شدگان کربلا
آرامگاه حبیب مظاهر
قتلگاه
آرامگاه ابراهیم مجاب

درب‌ها :

درب قبله
درب رجا (امید)
درب قاضی الحاجات (برآورندهٔ نیازها)
درب شهدا
درب کرامة (بزرگواری و کرامت)
درب سلام (درود)
درب سدره
درب سلطانیه
درب رأس الامام حسین ع (سر امام حسین ع )
درب زینبیه

رواق‌ها و ایوان‌ها :

رواق شمالی (پادشاهان)
رواق خاوری (فقیهان)
رواق باختری (ابراهیم مجاب)
رواق جنوبی (حبیب مظاهر)
ایوان شمالی (صافی الصفا)
ایوان خاوری
ایوان باختری
ایوان جنوبی (طلا)



:: موضوعات مرتبط: تور کربلا، ،
:: برچسب‌ها: تور کربلا, زیارت امام حسین, تور زیارتی کربلا,

نوشته شده توسط رامش در چهار شنبه 16 دی 1394


تور زیارتی کربلا به همراه اخذ و دریافت بلیط ویزا کربلا

تور زیارتی کربلا

چه می شود که به ما توفیق زیارت بدهی یا حسین

تور زیارتی کربلا همراه با دریافت بلیط هواپیما برای زیارت شهرهای شریف کربلا ،نجف، کاظمین هر روز هفته

انتخاب انواع هتل ها از جانب خود شما . هتلهای ما درجه 1 و 2 و 3 می باشند که به صورت انتخابی هر کدام را که بخواهید می توانید برای اقامت در تور کربلا انتخاب کنید .

ما به طور مرتب هر هفته 2 کاروان هوایی کربلا اعزام داریم .

تور کربلا این هفته
هتل 4 ستاره یاسمین در کربلا (vip)

با کلیه خدمات تور زیارتی کربلا:

بلیط هواپیما - ویزا عراق - 7 شب و 8 روز اقامت + صبحانه نهار شام ( منو باز )

همراه با زیارت دوره کامل مسجد سهله + مسجد کوفه
زیارت نجف اشرف

زیارت کاظمین

همراه با مداح و مسئول کاروان تورکربلا

بیمه مسافرت خارجی + ترانسفر فرودگاهی

بلیط نجف اشرف به صورت تک و دو طرفه چارتر ارزان قیمت هر روزه موجود می باشد .

کیش ایر – تابان – زاگرس ( روزهای 5 شنبه 7 صبح ایران ایر تور )
هواپیمای بوئینگ مک دانل داگلاس

ویزای گروهی و تک نفره معمولی و فوری هر روزه گرفته میشود .

 تحفه و هديه حورالعين

یادتان باشد وقتی که در تور کربلا هستید بر خاکی قدم می گذارید که تحفه و هدیه برای حورالعین می باشد. پس سعی کنید از چند روزی که در تور زیارتی به کربلا در این سرزمین مقدس هستید نهایت استفاده را برای دنیا و آخرت خود بردارید.

چنانکه گفتیم از خاک کربلا به هدیه حورالعین تعبیر شده است.

در روايات آمده است که خداوند جهانیان خاک کربلا را تحفه و هديه حورالعين قرار داده است، که شاهد بر مدعای خود در کتاب شريف سفينة النّجاة روايت شده است که:

 

هر گاه ملائک ملا اعلي و مقرب درگاه خداوند بر زمين نزول مي کنند حورالعين به ايشان ميگويند که از براي ما خاک کربلا و تسبيحي از آن ارض ‍ منوّر بياوريد. [1]

 

 پی نوشتها :

[1] سفينة النّجاة ص 56.

 

منبع: داستانهایی از زمين کربلا  ؛ ر- يوسفی

 



:: موضوعات مرتبط: تور کربلا، ،
:: برچسب‌ها: تور زیارتی کربلا, تور کربلا, کربلا,

ادامه ی مطلب

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 13 دی 1394


تور کربلا

خیلی از مواقع فکر می کنیم نعمتی که داریم همیشه داریم و اصلا فکر نمی کنیم که شاید یکدفعه آن نعمت از ما گرفته شود مثل همین تور کربلا و زیارت امام حسین ع باور کنید بعد از چند دهه که کربلا به روی عاشقان ایرانی بسته شده بود . باز شد و بالاخره حالا می توانیم هر طوری که شده برای زیارت کربلا اقدام کنیم . 

از زمانی که داعش به عراق حمله کرد بازهم دیدیم که واقعا می شود دوباره افسوس زیارت به دلمان بنشیند. خب واقعا امیدواریم که این اتفاق نیافتد اما تا فرصت هست باید از این فرصت هم استفاده کرد و برای زیارت کربلا رفت.

 برای اینکه آرزوی رفتن کربلا به دلمان نماند صلوات.



:: موضوعات مرتبط: تور کربلا، ،
:: برچسب‌ها: تور کربلا, زیارت کربلا,

نوشته شده توسط رامش در یک شنبه 13 دی 1394


:: هتل درجه الف المیزان کربلا
:: تور کربلا عید فطر
:: رستوران رکن السلطان بهترین رستوران کربلا
:: رستوران کباب نبیل در کربلا
:: هتل روتانا کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: تور کربلا ویژه اردیبهشت
:: نکات مهم در سفر به کربلا
:: رستوران های معروف کربلا
:: رستوران زعفران در شهر کربلا
:: راهنمای سفر به نجف اشرف
:: هتل المحمود کربلا
:: هتل الاشیقر در کربلا
:: اقامت هتل فندق العقیله در کاظمین
:: لذت غذا در رستوران الفردوس کربلا
:: مقبره ذوالکفل نجف اشرف
:: رستوران النخیل در کربلا
:: هتل لارسا کربلا
:: تور کربلا نوروز 98
:: هتل دره الحسین کربلا





تلفن دفتر فروش تور کربلا

54 44 67 43 021

67 43 67 43 021

835 2100 0937

آقای صبوری

ساعات تماس

9 صبح تا 7 بعد از ظهر






:: آبان 1399
:: ارديبهشت 1398
:: فروردين 1398
:: اسفند 1397
:: بهمن 1397
:: دی 1397
:: آذر 1397
:: آبان 1397
:: مهر 1397
:: شهريور 1397
:: مرداد 1397
:: تير 1397
:: خرداد 1397
:: ارديبهشت 1397
:: فروردين 1397
:: اسفند 1396
:: بهمن 1396
:: دی 1396
:: آذر 1396
:: آبان 1396
:: مهر 1396
:: شهريور 1396
:: مرداد 1396
:: تير 1396
:: خرداد 1396
:: ارديبهشت 1396
:: فروردين 1396
:: اسفند 1395
:: بهمن 1395
:: دی 1395
:: آذر 1395
:: آبان 1395
:: مهر 1395
:: شهريور 1395
:: مرداد 1395
:: تير 1395
:: خرداد 1395
:: ارديبهشت 1395
:: فروردين 1395
:: اسفند 1394
:: بهمن 1394
:: دی 1394
:: آذر 1394
:: آبان 1394
:: مهر 1394
:: شهريور 1394
:: مرداد 1394
:: تير 1394
:: خرداد 1394
:: ارديبهشت 1394
:: فروردين 1394
:: اسفند 1393
:: بهمن 1393
:: دی 1393
:: آذر 1393
:: آبان 1393
:: مهر 1393
:: شهريور 1393
:: مرداد 1393
:: تير 1393

آبر برچسب ها

تور کربلا , تور هوایی کربلا , تور زمینی کربلا , تور هوایی کربلا , کربلا , کربلا , تور کربلا هوایی , تور زیارتی کربلا , ثبت نام کربلا , تور زمینی کربلا , ثبت نام تور کربلا , امام حسین , زیارت کربلا , تور کربلا , تور زیارتی به کربلا ,

صفحه نخست | ايميل ما | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ |پروفایل مدیر وبلاگ |